Buď věrný sám sobě...Sni...a buď natolik sebevědomý, aby se ten sen vyplnil.
Blog nejen o focení, ale také o vaření.

Leden 2015

BROKOLICE NA KOŘENÍ

22. ledna 2015 v 18:38 | Isabell |  DIETNÍ
Ahoj Usmívající se

Od Vánoc jsem nevložila žádný článek, ale minulý týden jsem se vrátila z Hradce s výborným receptem.

Ráda bych řekla, co se vše odehrálo po Vánocích, nejen, že jsem dostala úžasné dárky, ale také jsem byla čtyři dny na horách. V krkonoších. Sněhu bylo strašně moc a konečně jsem se tak nějak naučila na snowboardu (ještě te´d mám modřiny) Vůbec jsem netušila, že mě snowboard může tak bavit.


Také jsem měla svůj jedinečný maturitní ples. Moje šaty byli vysněné na téma z pohádky Kráska a Zvíře. Tento ples byl opravdu jedinečný, je to takový důkaz, že moje snaha a odhodlání studovat na OA nepřišla vniveč. Na tance jsem si nemohla nikoho lepšího přát než moje dva nejlepší a nejúžasnější tanečníky Johnnyho a Míšu. ♥ Samozřejmě Hannah, Carolyn, Klárku a Matěje, nemůžu vynachválit za společné trsání na parketě. Jo a ještě... náš nástup byl ten nejlepší za všechny třídy OA 2015 a na šerpování mi hrála srdcová písnička z Japonského anime Naruto. ♥ Začala hrát od 1:06





Brokolicovou mňamku jsem vařila v Hradci Králové, když moje maličkost navštívila moji kamarádku Martinku ,která tam studuje management cestovního ruchu.




RECEPT

* Brokolice
* Cherry rajčata
* Nivu
* Ředkvičky
* Olivový olej
* Sůl
* Pepř
* Provensálské koření
* Vajíčko
* 3 lžíce vína

POSTUP

Brokolici uvaříme v hrnci cca 10 minut.
Nakrájíme rajčátka, ředkvičky a brokolici.
Na pánvi rozehřejeme olivový olej, přidáme zeleninku, koření a promícháme.
Zakápneme vínem a přidáme vajíčko.
Až ke konci nasypeme na pánev nivu.

Olalá... mňamina je hotová. Usmívající se